The Cakemaker

VISES KUN ONSDAG DEN 1. NOVEMBER KL. 19

‘The Caremaker’ fortæller historien om den unge bager, Thomas, som har en affære med den gifte israelske mand, Oren, der ofte tager til Berlin for at gøre forretninger. Da Oren dør i et biluheld, rejser Thomas til Jerusalem for at finde svar på omstændighederne omkring Orens død. Uden at afsløre sin identitet og sit sande ærinde, rejser Thomas til Jerusalem for at opsøge Orens enke, Anat (Sarah Adler) . I mødet med den ukendte virkelighed bliver Thomas involveret i Anats liv på en måde, der overstiger alle hans forventninger. For ikke at afsløre sandheden om sig selv, er han nødt til at tage løgnen til et punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s