VOLD – I kærlighedens navn

PREMIERE DEN 1. NOVEMBER

For første gang er et filmhold lukket ind pa det danske kvindekrisecenter Danner. Her oplever vi, hvordan kvinderne bag trygge mure bearbejder deres oplevelser, får opbygget deres selvtillid og får hjælp til at bryde ud af voldelige forhold. Mødre og børn har trukket sig tilbage på deres værelser, alt er stille. Nattevagten tjekker, at alle døre er låst, og de frivillige, der har taget imod dagens opkald på nødtelefonen, kan pakke sammen. Selvom der er roligt i krisecentret, er livet for beboerne præget af et følelsesmæssigt kaos af frygt for fremtiden, sorg og en længsel efter den tabte kærlighed. En livsfarlig kærlighed i vis navn, volden mod dem bliver begået. Hvert år bliver 33.000 danske kvinder udsat for partnervold, og hvert år kommer 2.000 børn med deres mor på krisecenter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s