Med krop og sjæl

PREMIERE DEN 2. NOVEMBER

Årets Guldbjørnvinder fra Berlin er en poetisk, eftertænksom og anderledes kærlighedshistorie, der emmer af sensibilitet og romantik. Den fortæller om Endre og Mária, der arbejder i et slagtehus: Endre er økonomichef, mens Mária er ‘kvalitetsinspektør’ med autistiske træk. Chefen på slagtehuset forholder sig mistænksomt til Mária, men Endre synes hun er køn, omend hun holder sig lidt for meget for sig selv. Om natten drømmer Mária og Endre den samme drøm. I drømmen mødes de i skikkelse af to forelskede rådyr i skoven. De opdager det pudsige sammenfald, da en psykolog interviewer dem i forbindelse med en undersøgelse på slagtehuset. Først bliver de to introverte rutinemennesker forlegne, men så begynder de at sammenligne deres drømme i frokostpausen. Med tiden kan de ikke ignorere den intimitet og kærlighed, som de så nemt deler i deres fælles drømme. Men en ting er drømme; noget andet er virkelighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s