Bare en cappucino

KORTFILM (20 MINUTTER) – VISES KUN DEN 24. OKTOBER KL. 21:15

En kvinde (spillet af Karen-Lise Mynster) er sunket ned i depression og isolation efter at have mistet sin mand i en trafikulykke nogle år inden. Hun beslutter sig for at date tre mænd, men hver af disse møder går grueligt galt. En tjener har undervejs iagttaget kvindens mislykkede forsøg. Han viser sig at være en speciel figur: det tavse vidne til menneskenes dårskaber. Tjeneren giver i slutningen kvinden inspiration til at forvandle livsperspektivet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s