Vores vingård i Bourgogne

PREMIERE DEN 19. OKTOBER

Jean er 30 år gammel og har tilbragt de sidste ti år med at rejse rundt i verden. Han har cuttet alle bånd til familien og Bourgogne, hvor han er vokset op. Men nu, da han endelig er faldet til ro i udlandet, bliver han kaldt hjem til Frankrig. Hans far ligger for døden. Sommeren er ved at være forbi, og årets store begivenhed – druehøsten – giver Jean mulighed for at blive genforenet med søsteren Juliette og broren Jérémie. Sammen skal trekløveret beslutte, hvad der skal ske med familiens stolte vingård. Over tid – og gennem vinproduktionens sæsoner – finder de tre søskende sammen i fælles lidenskab for det ædle håndværk.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s