Snemanden

PREMIERE DEN 12. OKTOBER

Michael Fassbender er den perfekte Harry Hole i Tomas Alfredsons (Lad den rette komme ind) potente filmatisering af Jo Nesbøs skrækindjagende bestseller. Den første sne er faldet, og Harry Hole, vicekommissær ved drabsafdelingen, efterforsker en sag om en forsvunden kvinde, som får ham til at frygte, at en seriemorder løs. Med hjælp fra en yderst begavet politiaspirant begynder han at forbinde en række gamle, uopklarede sager for at komme den bestialske morder i forkøbet inden næste snefald. ’Snemanden’ er udelukkende optaget on location i Oslo, Bergen og området omkring Rjukan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s