Nico 1988

VISES PÅ CPH PIX

Nico blev med et warholsk trylleslag verdenskendt i The Velvet Underground i 1967 som den mystiske høje blondine med mørk stemme og lige dele maskulin/feminin udstråling. 20 år senere rider berømmelsen hende som en mare. Karrieren skranter som den gamle tourbus, hun bevæger sig gennem Europa i, og den livstrætte, heroin-skydende Nico har mistet troen på alt – undtagen sin anbragte søn. ‘Nico, 1988’ skildrer de sidste to år i den karismatiske kunstners liv, og Trine Dyrholm bærer i den grad både rollen og filmen. Med tyk tysk accent og en vidunderlig stemme, giver hun Nico krop og liv. Trine Dyrholm stiller op til Q&A efter visningen.

TRAILER:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s