Hvad vil folk sige?

VISES PÅ CPH PIX

16-årige Nisha lever et dobbeltliv. Hjemme er hun den pligtopfyldende pakistanske datter, mens hun hos gymnasievennerne er en typisk norsk teenager, der hører hiphop og drømmer om fest og fyre. Det er en balancegang, der er dømt til at gå galt, og da Nisha tages på fersk gerning med en dreng på værelset, reagerer familien voldsomt. Nisha sendes til en fjern familie i Pakistan – et land hun aldrig før har været i. På genopdragelse tror hun, indtil hun sættes til at brænde sit eget pas. ‘Hvad vil folk sige’ er et gribende drama om kulturer, normer og et komplekst far-datter forhold .Baseret på instruktør Iram Haqs egne oplevelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s