mother!

PREMIERE DEN 14. SEPTEMBER

Han (Javier Bardem) er en feteret forfatter, der har svært ved at få blækket til at flyde. Hun (Jennifer Lawrence) arbejder med at gøre huset i stand ovenpå en næsten altødelæggende brand. Pludselig banker det på døren, og parrets på overfladen nogenlunde harmoniske forhold sættes på en prøve, der får hele deres eksistens til at ryste i sin grundvold – samtidig med at Darren Aronofsky (‘Black Swan’, ‘Requiem for a Dream’) trækker tæppet væk under publikum den ene gang efter den anden. ‘Mother!’ er årets WTF-oplevelse – en nervepirrende pyskologisk thriller om kærlighed, hengivenhed og opofrelse. Ed Harris og Michelle Pfeiffer bidrager også til løjerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s