Mit hjem i Hampstead

PREMIERE DEN 10. AUGUST

’Mit hjem i Hampstead’ er en livsbekræftende feelgood-film, der fint viser, at kærligheden findes de mest uventede steder, og alder ikke er en hindring for at starte forfra. Den amerikanske enkefrue Emily (Diane Keaton) bor i Londons grønneste bydel, Hampstead. Fra sit vindue overværer hun et overfald på den excentriske Donald (Brendan Gleeson), der bor alene i et hjemmebygget hus i skoven. Emily opsøger ham og opdager, at der bag hans barske ydre gemmer sig en charmerende og underfundig mand. Da Donalds hus og hans liv i pagt med naturen trues af et planlagt nybyggeri, beslutter hun sig for at tage affære.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s