Gud taler ud

PREMIERE DEN 28. SEPTEMBER

En film om en aparte verdensmand, kaldet Gud, der bor i et almindeligt parcelhus med sin familie: Sin svenske kone Gerd Lillian og de to yngste sønner Thomas og Jens. Den ældste Mikkel har slået hånden af ham. Gud, der bliver kaldt Gud, fordi han behandler verden som noget, han selv har skabt, er i grunden et mildt alkoholiseret menneske, der alvidende og inspirerende styrer sine omgivelser med både hård, kærlig og finurlig hånd (og ånd). Et oprør mod Gud ulmer i det stille blandt sønnerne og Gerd Lillian. Men oprøret går i sig selv, da Gud får kræft, og medlidenheden tager over. Da Gud bliver rask, opildner sønnerne hinanden til at slå Gud ihjel – når nu kræften ikke kunne, så må sønnerne tage over. Gud overlever, men kræften vender tilbage – denne gang for fuld styrke. Først da Gud endelig indser, at det er slut, bliver han i stand til at give afkald på sit rige og sætte sine undersåtter fri. I døden bliver Gud til menneske.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s