Lys i mørket

PREMIERE DEN 17. AUGUST

‘Mørk, varm latter i mandfolkegenren og dertil et dybtfølt humanistisk manifest,’ skrev Weekendavisens Bo Green Jensen fra Berlin, hvor ‘Lys i mørket’ tog sølvbjørnen for bedste instruktion. Syriske Khaled lander i Helsinki havn som blind passager på et fragtskib. Imens forlader den handelsrejsende Wikström sin gennemalkoholiserede hustru, sælger sit skjortelager og satser alle sine penge på kortspil. Hvorefter han åbner en restaurant, hvor Khaled får job som opvasker. Og så kan håbet eller titte frem i en historie, hvor der er meget at fornøjes over – og hvor hjertet fremdeles er på rette sted.

TRAILER:

KLIP:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s