At elske Pia

PREMIERE DEN 6. JULI

’At elske Pia’ er en fortælling om kærlighedens mange ansigter. Filmen blander fiktion og virkelighed på en helt ny måde. Historien udspringer af den udviklingshæmmede Pias virkelige liv på Langeland, hvor hun bor sammen med sin 84-årige mor. Det ligner en dokumentar, men fortællingen er fiktion, bygget op omkring Pias situation i det virkelige liv. I filmen bekymrer Pia sig om, hvad der vil ske, når hendes mor dør. Selvom hun aldrig har haft en kæreste, mener Pia, at hun har brug for at finde en mand at elske for at leve videre. Da Pia møder Jens på havnen, ser hun sin chance for kærligheden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s