Souvenir

PREMIERE DEN 24. AUGUST

Engang var Liliane kendt som ‘Laura’, en talentfuld sangstjerne hvis højdepunkt var, da hun blev toer efter ABBA i Eurovision Song Contest i 1974 med perlen ‘Souvenir’. I dag er hun glemt, og hun kan kun dagdrømme om fortidens succes, mens hun passer sit job ved båndet på den lokale fabrik. Men da den 21-årige Jean begynder på fabrikken, vendes der op og ned på hendes tilværelse. Jean forelsker sig i Liliane og overbeviser hende om, at hun bør genoptage sig karriere og begynde at synge igen. Men er det nu også en god idé? Oscar-nominerede Isabelle Huppert, der er kendt for sine roller i bl.a. ‘Dagen i morgen’, ‘Elle’ og ‘Pianisten’, indtager rollen som Laura i dette underfundige drama.

TRAILER:

SOCIAL:

MUSIK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s