Souvenir

PREMIERE DEN 24. AUGUST

Engang var Liliane kendt som ‘Laura’, en talentfuld sangstjerne hvis højdepunkt var, da hun blev toer efter ABBA i Eurovision Song Contest i 1974 med perlen ‘Souvenir’. I dag er hun glemt, og hun kan kun dagdrømme om fortidens succes, mens hun passer sit job ved båndet på den lokale fabrik. Men da den 21-årige Jean begynder på fabrikken, vendes der op og ned på hendes tilværelse. Jean forelsker sig i Liliane og overbeviser hende om, at hun bør genoptage sig karriere og begynde at synge igen. Men er det nu også en god idé? Oscar-nominerede Isabelle Huppert, der er kendt for sine roller i bl.a. ‘Dagen i morgen’, ‘Elle’ og ‘Pianisten’, indtager rollen som Laura i dette underfundige drama.

TRAILER:

SOCIAL:

View this post on Instagram

Vi har de sidste par år set myreflittige Isabelle Huppert i bl.a. Joachim Triers 'Louder Than Bombs', Mia Hansen-Løves 'Things To Come' og Paul Verhoevens 'Elle'. Nu har hun atter aktuel i de danske biografer med filmen 'Souvenir' instrueret af den belgiske instruktør Bavo Defurne. Huppert er den mest César (den franske Oscar) nominerede skuespiller nogensinde. Hun vandt senest prisen for sin præstation i 'Elle'. 'Souvenir' har premiere i @grandteatret den 24. august. Se trailerne for de nævnte film på Biograf-bloggen. Link i biografien. Fun fact: vidste du at Isabelle Huppert ejer sin egen arthouse biograf i Paris? Biografen hedder "Christine 21" og er ledet af hendes søn. #isabellehuppert #kevinazais #bavodefurne #pinkmartini #christine21 #paris #parisdk #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by @biografdk (@biografdk) on

MUSIK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s