May God Save Us

PREMIERE 27. JULI

Holdet bag ’Marshland’ er tilbage med endnu en spansksproget neglebider med social kant og sort humor. ’May God Save Us’ (Que Dios nos perdone) udspiller sig i Madrid i 2011. Det er den varmeste august i mands minde. Halvanden million pilgrimme afventer pavens besøg, og den spanske hovedstad er under skærpet overvågning. En række ældre kvinder bliver pludseligt myrdet. To rimeligt utilregnelige politikommissærer sættes på opgaven, men det viser sig at være vanskeligere end som så. Filmens spændingskurve stiger kun, da instruktøren skifter perspektiv og lader os følge seriemorderen på tætteste hold.

TRAILER:

SOCIAL:

View this post on Instagram

Amália Rodrigues (23. juli 1920 – 6. oktober 1999) var en portugisisk sangerine og skuespillerinde, berømt som "dronningen af fado". Hun begyndte at synge professionelt i 1939. Snart arbejdede hun i Spanien, Brasilien og Frankrig. I 1950 deltog hun i forestillinger til fordel af Marshall-planen og fra midten af halvtredserne var hun en international stjerne. Amália Rodrigues er for fado, hvad Mozart er for klassisk musik. Man kan høre hendes musik i den spanske thriller 'May God Save Us', der har premiere i @grandteatret den 27. juli. Lyt til tre sange fra filmen og se trailer på bloggen. Link i biografien. #rodrigosorogoyen #antoniodelatorre #robertoalamo #amaliarodrigues #fado #fadomusik #mozart #spotifydk #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by film&musik (@filmmusikdk) on

MUSIK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s