Whitney – Can I Be Me

PREMIERE DEN 26, JULI

Et unikt portræt af popmusikkens første kvindelige sorte megastjerne. Historien om Whitney Houstons spektakulære liv og alt for tidlige død fortælles gennem intimt arkivmateriale, interviews med inderkredsen og koncert- og backstageoptagelser, der ikke tidligere har været offentliggjort. Fra de spæde år som gospelsanger i den lokale kirke til den verdensomspændende berømmelse med hits som ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘I Will Always Love You’ og ikke mindst filmen ‘The Bodyguard’. For en stund indtog Whitney verden med bredt tandpastasmil og en enorm selvsikkerhed på scenen. Siden fulgte det stormombruste forhold til Bobby Brown og det altødelæggende stofmisbrug, som førte til hendes død i 2012 – kun 48 år gammel. Hendes arv er enorm: Ingen Rihanna eller Beyoncé uden Whitney. Filmen er produceret af folkene bag Oscar-vinderen ‘Searching for Sugarman’.

TRAILER:

SOCIAL:

View this post on Instagram

Alle kender Whitney Houston og de mange hits. Men kender du hendes første indspilning? Det er er en smukke ballade skrevet af Robert Wyatt. Free jazz legenden Archie Shepp spiller tenorsaxofon. Den nye 'Whitney – Can I Be Me' dokumentarfilm vises i @grandteatret den 26. juli. Lyt til nummeret og se traileren for filmen på Biograf-bloggen. Link i biografien. #whitneyhouston #sergegainsbourg #bobbybrown #nickbroomfield #nicklairdclowes #thedreamacademy #trashmonk #creationrecords #poptones #alanmcgee #davidgilmour #pinkfloyd #material #archieshepp #robertwyatt #miketyson #oprahwinfield #heidifleiss #sarahpalin #tupacshakur #thenotoriousbig #kurtcorbain #courtneylove #youtube #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by @biografdk (@biografdk) on

View this post on Instagram

Dokumentarfilm instruktøren Nick Broomfield er ekspert i at dokumentere tragedier i underholdningssverdenen. Han har tidligere instrueret bl.a. 'Kurt og Courtney', 'Biggie and Tupac' og dokumentarfilm om Heidi Fleiss og Sarah Palin. Han har produceret over 30 film gennem tiden. Denne gang er turen kommet til Whitney Houston og livet i overhalingsbanen med Bobby Brown (og Serge Gainsbourg!). Filmen vises den 26. juli i @grandteatret. Se trailer udvalg på bloggen. Link i biografien. #whitneyhouston #sergegainsbourg #bobbybrown #nickbroomfield #nicklairdclowes #thedreamacademy #trashmonk #creationrecords #poptones #alanmcgee #davidgilmour #pinkfloyd #material #archieshepp #robertwyatt #miketyson #oprahwinfield #heidifleiss #sarahpalin #tupacshakur #thenotoriousbig #kurtcorbain #courtneylove #youtube #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by Bongorama Blog + Klub (@bongoramadk) on

View this post on Instagram

Det er Nick Laird-Clowes, der står for musikken til den nye Whitney Houston dokumentarfilm 'Whitney – Can I Be Me'. Altså den musik, der ikke er med Whitney selv. Han er i dag mest kendt for soundtracks, men var tidligere forsanger i The Dream Academy og har udsendt en solo-album på Creation/Poptones under navnet Trashmonk. Han er nær ven med David Gilmour fra Pink Floyd, der bl.a. producerede hittet 'Life In A Northern Town' for The Dream Academy. Laird-Clowes kvitterede som medforfatter for Pink Floyd. Lyt til musikeksempler og se traileren på bloggen. Link i biografien. Filmen vises den 26. juli i @grandteatret. #whitneyhouston #sergegainsbourg #bobbybrown #nickbroomfield #nicklairdclowes #thedreamacademy #trashmonk #creationrecords #poptones #alanmcgee #davidgilmour #pinkfloyd #material #archieshepp #robertwyatt #miketyson #oprahwinfield #youtube #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by film&musik (@filmmusikdk) on

MUSIK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s