Tulipanfeber

PREMIERE DEN 13. JULI

Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et historisk drama, der udspiller sig i Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham. De indleder en passioneret og hemmelig affære, og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre sig en fremtid sammen. Filmen er med i Biografklub Danmark.

TRAILERS:

SOCIAL:

View this post on Instagram

Danny Elfman begyndte som sanger i new wave bandet Oingo Boingo. I dag er han en af de mest benyttede komponister til film soundtracks. Han har også komponeret musikken til filmen 'Tulipanfeber', der har premiere den 13. juli i @grandteatret. Swipe for at se omslaget til soundtracket. Elfman har været Oscar nomineret fire gange uden at vinde. Fun facts: han kom sammen med Kim Gordon fra Sonic Youth som teenager og er i dag gift med skuespillerinden Bridget Fonda. #aliciavikander #christophwaltz #justinchadwick #dannyelfman #oingoboingo #kimgordon #sonicyouth #bridgetfonda #timburton #hollywood #tulipanfeber #tulipfever #gothenburg #stockholm #newyorkcity #academyward #oscar #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by film&musik (@filmmusikdk) on

SOUNDTRACK:

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s