American Valhalla

PREMIERE DEN 7. JULI

Punkens Gudfader, Iggy Pop, og en af den moderne rock-scenes absolut største personager, Queens of the Stone Age-frontmand Josh Homme krydser klinger i den virile og medrivende dokumentarfilm ‘American Valhalla’, der skildrer tilblivelsen af nu 70-årige Iggy Pops stærke comeback-plade ‘Post Pop Depression’. På pladen medvirker også Arctic Monkeys-trommeslager Matt Helders og QOTSA’s Dean Fertita. Vi er både med i studiet og på scenen i Paris, Berlin og London, hvor frontfigur Iggy nådesløst – og selvfølgelig topløs – krænger sin sjæl ud og stagediver på et levende hav af publikumshænder.

TRAILER:

SOCIAL:

MUSIK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s