God’s Own Country

PREMIERE DEN 14. SEPTEMBER

‘En britisk ‘Brokeback Mountain’ men bedre,’ skrev Indiewire fra Sundance-festivalen. Johnny (Josh O’Connor) er en ung fårefarmer fra Yorkshire. Han dyrker tilfældig sex med en fyr fra landsbyen og drikker sig helt i hegnet om natten, men når dagen gryr, må han mande sig op og tage vare på familiens gård. Hans far er delvist lammet efter et hjerteanfald og sammen med sin bedstemor, er de ene om at drive farmen. Da læmmeperioden nærmer sig, ansætter de den unge rumæner Gheorge (Alec Secareanu). Gheorges ankomst får Johnny til måtte se sig selv i spejlet, men han bebrejder i første omgang Gheorge det, han ser. Følelserne sidder helt ude på tøjet, men langsomt tvinges kilen indad og begge de unge mænd, især Johnny, må betragte sig selv i et ganske anderledes lys.

TRAILERS:

KLIP FRA FILMEN:

SOCIAL:

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s