Fra Balkonen

VISES PÅ NORSK-SVENSKE FILMDAGE

Ole Giæver var sidst aktuel med ‘Mod naturen’, hvis selvironiske mandsportræt også tog de danske biografgængere med, om ikke storm, så en masse overgivne latterbrøl. I ‘Fra balkonen’ er instruktøren atter hovedperson, men her ‘spiller’ han ikke. En ‘tid- og rum-odyssé’ kalder han selv værket, der benytter instruktørens balkon i Oslo som filmens centrale location. Herfra udfoldes en filosofisk og personlig fortælling, som med hudløs ærlighed og megen humor blander fiktion, arkivmateriale og dokumentariske scener fra instruktørens liv. Filmen bygger samtidig naturligt videre på tematikken fra ‘Mod naturen’, for Giævers projekt er fremdeles det samme: At beskrive hvad det vil sige at være menneske.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s