Bølgen

VISES TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE

Katastrofefilm og menneskeligt drama blandes fermt i Roar Uthaugs norske dundersucces, hvor Thomas Bo Larsen og Mette Horn (ikke uden humor) leverer det ekstra, danske krydderi. ‘Bølgen’ tager afsæt i en naturkatastrofe, der angiveligt ikke skulle være så urealistisk endda: Ved Geiranger er et stort stykke af fjeldet ved at ramle ned i fjorden, hvilket vil resultere i en enorm tsunami. Geologen Kristian (Kristoffer Joner) og hans datter er skilt fra resten af familien, og der er kun 10 minutter til at den altødelæggende, 80 meter høje mur af frådende vand og løsrevne klipper vil ramme land!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s