Småstad

VISES TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE

Mød Björn og hans fire søstre – alle midt i livet og nedkommende fra den gudsforladte lilleby Vadstena. Da deres far dør, finder de en videohilsen, som han har efterladt sig. Denne hilsen fra den nu hinsidige får søskendeflokken til at sætte spørgsmålstegn ved de valg, som de har truffet i livet – og overveje hvordan de hver især bedst bør leve fremadrettet. Det er her, at Björn bestemmer sig for at udfordre sit livs største frygt. Instruktøren Johan Löfstedts egen slægt stiller sine liv til rådighed i en besnærende hybridfilm, der fint balancerer mellem det opløftende og det vemodige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s