Kæmpen

PREMIERE DEN 29. JUNI

‘Kæmpen’ blev fortjent kåret som årets svenske film ved Guldbagge-uddelingen i januar. Filmens hovedperson, som hedder Rikard, er autist og derudover stærkt deform. Men han giver sig ikke uden kamp. Faktisk er han overbevist om, at han vil blive genforenet med sin mor, hvis bare han vinder det nordiske petanquemesterskab. Og han har både vennen Johan og en 60 meter høj kæmpe til at støtte sig. Under alle filmens pinligheder og absurditeter rumler en rå følsomhed, hvor naturalismen får lov til at tiltvinge sig plads i fablen, f.eks. ved petanque-mesterskaberne, hvor Rikards finalemodstandere spilles af virkelighedens danske mestre i sportsgrenen.

TRAILERE:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s