Danserinden

PREMIERE DEN 10. AUGUST

Loïe Fuller (spillet af den franske stjerne Soko) vokser op under usle kår i det amerikanske Midt-vesten engang i 1800-tallet, men hun formår på utrolig vis at komme først til New York og siden Paris, hvor hendes dans tryllebinder byens natklubpublikum. Hendes dans gør hende til et farverigt ikon for en hel generation. Intet synes at kunne stoppe hendes succes – ikke før en ny danser viser sig på scenen, en ung kvinde ved navn Isadora Duncan (spillet af Lily-Rose Depp). ’Danserinden’ er instrueret af Stephanie Di Gustio, som indledte sin karriere med at instruere musikvideoer for blandt andre Brigitte Fontaine, Sliimy og Jarvis Cocker. Hendes udsøgt poetiske stil gennemsyrer også filmen, der ikke mindst (men ikke kun!) vil betage det danseglade publikum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s