The Power of the Heart

SÆRVISNING I AFTEN KL. 17

‘The Power of the Heart’ fortæller i en blanding af dokumentar og en autentisk historie om hjertets intelligens og kraft. Og hvordan kontakt til hjertet kan transformere dit liv. Medvirkende i filmen er blandt andet Maya Angelo, Paulo Coelho, Deepak Chopra og Eckhart Tolle. Filmen er set af millioner af mennesker verden over, og blev i 2014 af Huffington Post kåret som en af årets mest hjertevarme film. Bogen af samme navn er oversat til mere end 80 sprog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s