Sweet Dreams (Fai bei sogni)

VISES PÅ ITALIENSK 17

Den italienske mesterinstruktør Marco Bellocchio tackler altid sit materiale fra en personlig vinkel, uagtet om filmene omhandler nutidige eller historiske episoder fra hjemlandet. Det er også tilfældet i filmatiseringen af Massimo Gramellinis biografiske bestseller, der kredser om dybe følelsesmæssige ar efterladt af en dysfunktionel familie og afsporet moderlig kærlighed. Kun ni år gammel mister Massimo pludseligt og voldsomt sin mor, og det får afgørende indflydelse på resten af hans liv. Han bliver en dygtig journalist, men er rastløs og skifter fokus fra fodbold til krigen i Bosnien og videre. Han er ikke i stand til at tage noget alvorligt eller knytte sig til andre mennesker. Indtil den dag han møder kvinden, der tvinger ham til at gøre op med fortiden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s