Latin Lover

VISES PÅ ITALIENSK 17

‘Latin Lover’ er Cristina Comencinis filmiske kærlighedsbrev til forne tiders klassiske italienske film og ikke mindst de skuespillere, der befolkede dem. Filmens afsæt er en stor familiefest på et landsted i Apulien, hvor de mange kvinder fra den afdøde stjerne Saverio Crispos liv samles. Den store charmør og kvindebedårer møder vi kun i tilbageblik – og han ligner mest af alt et gadekryds mellem Vittorio Gassman og Marcello Mastroianni: Blandt gæsterne møder vi adskillige døtre fra mandens mange ægteskaber, samt to enker og Crispos gamle body double, Pedro del Rio, som viser sig at have kendt festens afdøde midtpunkt bedre end nogen andre. Udgangspunktet er italiensk på den mest energiske facon, og det bliver ikke kedeligere, efterhånden som skeletterne rasler ud af skabet, gamle fejder genoptages og natlige afsløringer kommer for en dag.

TRAILER:

SCENER FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s