Quo Vado?

VISES PÅ ITALIENSK 17

Mere end 10 millioner billetter: Den største italienske biografsucces nogensinde!

Checco (Checco Zalone) er en mand, som har realiseret alle sine drømme. Han holder udgifterne nede ved at bo hjemme hos sine forældre. Han er forlovet, men har ingen planer om at blive gift og på den vis blive draget til ansvar for både det ene og det andet. Og så er han fastansat ved kommunen – forhåbentlig på livstid! Alt er med andre ord fryd og gammen, men så skal der omstruktureres, og pludselig forflyttes tryghedsnarkomanen til de vildeste steder. Efter et stopover på Nordpolen ender han oppe ved polarcirklen i det nordligste Norge, hvor hans forkælede italienske vaner for alvor udfordres – ikke mindst i mødet med kærligheden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s