Italian Race (Veloce come il vento)

VISES PÅ ITALIENSK 17

De Martino-familien har benzin i blodet: De har altid beskæftiget sig med racerløb. Da familiens overhovede Mario dør af en blodprop, efterlader han sig sit værksted til sin unge datter, Giulia (Matilda De Angelis), som også er en usædvanligt talentfuld racerkører. Til begravelsen dukker Giulias 40-årige storebror Loris (Stefano Accorsi) op og kræver sin del af værkstedet – efter ikke at have ladet høre fra sig i ti år. Lori er fuldstændig upålidelig, men han ved stadig et og andet om racerløb, bilmotorer og hvad det kræver at vinde. Især det sidste bliver der brug for, da Giulia stiller op til et løb, hvor hele familiens fremtid står på spil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s