The War of the Yokels (La guerra dei cafoni)

VISES TIL ITALIENSK 17

Romeo og Julie i syvende plovfure ‘La guerra dei cafoni’ er på én gang romance, komedie, socialrealisme og eventyr. Hele herligheden udspiller sig i Syditalien i midten af 1970’erne. Torrematta er en vildmark, hvor overklassens og underklassens ungdom slås på Gud må vide hvilket år. Den karismatiske Francisco og den grumme Scaleno har helt fra barnsben kæmpet mod hinanden med hver deres ‘soldater’. Scaleno beslutter sig for en gang for alle at gøre op med de riges overherredømme, mens Francisco forelsker sig i Mela, den eneste pæne pige i de fattiges flok. Måske kan kærligheden hele sårene?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s