Pawn Streets (Le ultime cose)

VISES PÅ ITALIENSK 17

En bittersød fortælling fra pantelånernes Torino Irene Dionisios imponerende detaljerige historie om penge, desperation og sociale tabuer sammenvæver tre skæbner med en pantelåner i Torino som historiens omdrejningspunkt. Stefano, som er nyansat hos pantelåneren, er ikke forberedt på arbejdslivets barske udfordringer. Sandra er en ung transvestit, der er kommet til byen for at undfly fortiden – og en tidligere kæreste. Og den pensionerede Michele er så forgældet, at han helt og aldeles er i pantelånerens vold. I lyset af krisen i det italienske banksystem (og det italienske samfund generelt), må ethvert sammenfald med virkeligheden betragtes som tilstræbt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s