Die Reise Mit Vater

VISES TIL TYSKE FILMDAGE

Vi skriver 1968. Den tysk-rumænske familie Reinholtz bestående af to ulige brødre og deres far har pakket deres lille gule bil og er på vej til DDR, hvor de håber på en operation, der kan redde deres syge far. Men før de når så langt, bliver de overrasket af sovjetiske panservogne, der lukker Tjekkoslovakiets grænser og kvæler det gryende forår i Prag. Familien Reinholtz kan nu hverken rejse tilbage til Rumænien eller ind i DDR. Men så sker det utrolige: Ved den rumænske ambassadørs mellemkomst modtager familien visum til Vesttyskland – og her venter dem et større kulturchok. ‘Die Reise mit Vater’ er en tragikomisk fortælling med tempo og jazzet soundtrack fra dengang, hvor jerntæppet både skilte øst og vest og folk og fæ og familier fra hinanden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s