Auf Einmal

VISES TIL TYSKE FILMDAGE

Den første tysksprogede film af den tyrkiske instruktør Asli Özge er en stramt instrueret psykologisk thriller, der stiller skarpt på en ung mand fra de bedre kredse, som får vendt op og ned på sit ellers velordnede liv, da en ung kvinde gatecrasher en fest, han er vært for – og ender med at udånde på hans gulvtæppe. Da Karsten (Sebastian Hülke) indser, hvad der er ved at ske for den unge kvinde, ringer han ikke straks efter en ambulance, men løber i stedet, forgæves, efter hjælp. Det sætter ham i et mistænkeligt lys, og både venner og kolleger distancerer sig fra ham i takt med, at sagen mod ham eskalerer. ‘Auf Einmal‘ handler dog ikke så meget om at afsløre eventuelle gerningsmænd. Asli Özge er mere fokuseret på at blotlægge det småborgerlige provinsmiljø, som hun lader filmen udspille sig i.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s