Happy

VISES TIL TYSKE FILMDAGE

Det er ikke enhver datters ønskedrøm: Far sender et postkort fra Thailand, hvor der står: ’Kære Carolin, her går det godt, jeg spiser Pad Thai og drikker Chang-øl. Og jeg har mødt en kvinde, som er yngre end dig. Kærlig hilsen far.’ Carolin Genreith har instrueret filmen om sin far Dieter, der efter at have været alene i en årrække nu har fundet sammen med en kvinde fra Thailand. Har han købt hende? Er faren en banal sexturist? Datteren (som også er filmens instruktør) tager fat i sine egne og publikums fordomme og konfronterer sin far med dem – uden at hverken udstille eller fordømme nogen. Filmen vandt publikums hjerter – og publikumsprisen – på Tysklands toneangivende dokumentarfilmfestival i Leipzig sidste år. Filmens hovedperson, Dieter Genreith, stiller op til en samtale med Steen Bille efter visningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s