Unrest

VISES PÅ CPH:DOX

Under sine PhD-studier på Harvard University bliver Jennifer Brea pludselig ramt af overvældende træthed – og det er ikke motivationen for studierne, den er gal med. I sin stigende erkendelse af, at noget er helt forkert begynder Brea (og hendes mand) at videofilme en hverdag, der hastigt opløses i udmattethed. Diagnosen: kronisk træthed. Men hvad betyder det? Er kronisk træthed en fysisk lidelse – eller er det hele indbildt? Forskerne er dybt uenige. I en global historie med tråde helt over til Holstebro kaster den brave Brea sig ind i kampen for anerkendelse, og for medicinske reformer – også i Danmark. Besøg websitet for ‘Unrest’ her. (Filmens arbejdstitel var ‘Canary in a Coal Mine’).

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s