Lovetrue

VISES PÅ CPH:DOX

Alma Har’el er endelig tilbage efter det stilskabende indie-hit ‘Bombay Beach’ med en film om det største af alle emner: Kærlighedens mysterium! Og om hvad der sker, når mysteriet fordufter og livets hårde realiteter viser sig. Tre dybe kærlighedshistorier fra Hawaii, Alaska og New York City udgør den kaleidoskopiske prisme, som ‘Lovetrue’ skinner igennem til et svævende score af LA-kunstneren Flying Lotus. Nej, der bliver ikke sparet på noget i Har’els på samme tid maximalistiske og indfølt poetiske vision, der må være en absolut kandidat til årets mest romantiske film. Besøg filmens website her.

TRAILER:

https://www.youtube.com/watch?v=RAMbrhQuJrwlovetrue_popup_website.jpg

SOCIAL:

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s