Contemporary Color

VISES PÅ CPH:DOX

Altid elegante og evigt nysgerrige David Byrne har siden tiden som frontmand i Talking Heads været en notorisk uforudsigelig kunstner. Men så smed han lige den her. En række stort opsatte live-shows flankeret af amerikanske cheerleaders (!) og gæsteoptrædender af tUnE-yArDs, St. Vincent, Blood Orange, og en kurateret perlerække af andre musikere – og Byrne selv. En farvestrålende fest og dybt musikalsk opvisning, der stråler af positiv energi og gentænker hele koncertoplevelsen undervejs. Vær med foran scenen og bag kulisserne i en film instrueret af brødrene bag CPH:DOX 2012-hittet ‘Tchoupitoulas’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s