Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday

VISES PÅ CPH:DOX

Fra komplet isolation i en labyrint af et lydstudium i Johannesburg til en optræden foran 50.000 ekstatiske fans i Sydafrikas administrative hovedstad, Pretoria. Det er med kærlighed, entusiasme og stor indlevelse at de fire unge briter i Mumford & Sons begiver sig ud på turné i Sydafrika. Og følelserne er gengældte. Mødet med musikere fra nær og fjern udmønter sig i både nye venskaber og ny musik. Og efter to intensive dage i studiet med bandets musikalske kollegaer fra Sydafrika, Senegal og Sverige opstår der noget magisk. En eventyrlysten film om at rejse det ukendte i møde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s