I Called Him Morgan

VISES TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE

60’ernes jazz-modernister forstod at nyde livet i fulde drag med sprut, opium og jazz. Men når man lever hurtigt risikerer man at dø ung. Det blev trompetisten og jazztalentet Lee Morgans skæbne, da han blev offer for et jalousidrab i en alder af blot 34 år. Et drab, der satte punktum for et mildest talent turbulent liv og ægteskab. ‘I Called Him Morgan’ optrevler den vilde historie og maler sit tidsbillede af New York fra Harlem til Birdland i lysende neon og blå toner. ‘Den bedste jazz-dokumentar siden ‘Let’s Get Lost?’, lød det i The Guardian.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s