Eat That Question: Frank Zappa in his Own Words

VISES PÅ CPH:DOX

Hvem var Frank Zappa? Med over 60 album og et utal af kompositioner på samvittigheden er det et nærmest uoverskueligt spørgsmål. Men skulle man alligevel gøre forsøget, hvem ville så være bedre til at snakke om Frank Zappa end Frank Zappa selv? Det er den simple, men virkelig gode idé bag ‘Eat That Question’, der udelukkende gennem hans egne ord giver et detaljeret indtryk af manden, mennesket, myten og musikken. Fra hans første tv-optræden som purung komponist, hvor de eneste instrumenter var to cykler (!), til hans sidste job som dirigent for London Symphony Orchestra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s