Untitled

VISES PÅ CPH:DOX

Den østrigske globetrotter (og tidligere Dox:Award-vinder) Michael Glawogger var en af den moderne dokumentarfilms store fornyere. Hans seneste – og tragisk sidste – film er et vitalt testamente, og en hyldest til nysgerrigheden og rejselysten. ‘Untitled’ er en dagbog fra den rejse gennem 14 lande i Balkan, Italien og Nord- og Vestafrika, der sluttede da Glawogger uventet døde af malaria i Liberia. Filmen er færdiggjort af Glawoggers faste klipper Monika Willi, og de impressionistiske og dybt humanistiske billeder er akkompagneret af hans egne nedskrevne noter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s