The Quantum Revolution

VISES PÅ CPH:DOXVISES PÅ CPH:DOXVISES PÅ CPH:DOX

I 1911 etablerede den belgiske kemiker, Ernest Solvay, den første Solvay-konference på Hotel Métropole i Bruxelles. Her mødtes nogle af de største videnskabsfolk fra hele kloden for at diskutere problemerne inden for deres fælles videnskabelige felt: fysikken. I dag, mere end 100 år senere, bliver Solvay-konferencerne stadig afholdt. ‘The Quantum Revolution’ er ikke kun en visuelt enestående introduktion til et felt, der vender op og ned på alt det (vi tror) vi ved om den fysiske virkelighed. Den er et unikt perspektiv på historien bag en af den moderne videnskabs store revolutioner.

poster.png

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s