Give Me Future: Major Lazer in Cuba

VISES PÅ CPH:DOX

I maj 2016 dukkede en halv million cubanere op til Major Lazers første koncert i landet. Du læste rigtigt. Uden at bandet selv vidste om der overhovedet ville dukke nogen op, blev koncerten oversvømmet af næsten en tyvendedel af den cubanske befolkning. Og hvorfor så lige til en koncert med et band, hvis bagmand, ‘gringoen’ Diplo, stammer fra Cubas historiske arvefjende, USA. ‘Give Me Future’ er både en hæsblæsende koncertdokumentar og et dybdegående indblik i den ungdom, der med lige dele kærlighed til Apple og Che Guevera og trods hårde odds og begrænset wifi, viser hvordan en ægte fest skal bankes op. Watch out fi dis!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s