The John Dalli Mystery

VISES PÅ CPH:DOX

For otte år siden forsøgte Mads Brügger og Mikael Bertelsen at opklare mordet på en EU-embedsmand i 1993. Et projekt, der endte i en blindgyde. I håb om genoprejsning ovenpå det gamle nederlag beslutter de to sig for at rejse til Malta for at undersøge en speget sag om den tidligere sundhedskommisær i EU, John Dalli, der blev fyret under mistanke om at være i lommen på tobaksindustrien. Og snart begynder tegnene på en omfattende konspiration at vise sig mod den – på overfladen! – sympatiske Dalli. Men da en hemmelig kilde kontakter ham med beviser for planer om mord, bliver det alvor for den danske duo.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s