Revolution of Sound: Tangerine Dream

VISES PÅ CPH:DOX

Musik existiert nicht,’ fortæller Edgar Froese, der mente, at musik blot er organiserede lyde, frekvenser, vibrationer og bølger. Med en på alle måder astronomisk vision om at ville udvide menneskets forståelse for både lyd og dets eget sind, satte Tangerine Dream med Froese i spidsen sig for at revolutionere den gængse opfattelse af, hvad musik er og kan være. Den excentriske frontfigur fra det legendariske krautrockband Tangerine Dream var med sine hjemmebyggede synthesizere og sequencers ikke blot en pioner inden for elektronisk musik – han var en visionær videnskabsmand på en livslang mission.

1 Response

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s