Forever Pure

VISES PÅ CPH:DOX

Beitar Jerusalem F.C. er et af de mest populære fodboldhold i Israel, men samtidig den eneste klub i Premier League, der aldrig har købt en arabisk spiller – og det er mange af klubbens fans stolte af. Men midt i sæsonen indkøber holdets ejer pludselig to muslimske spillere. Fanbasen vender prompte klubben ryggen og kaster holdet ud i et både sportsligt, økonomisk og moralsk kaos. ‘Forever Pure’ er et enestående indblik i racisme i sport, og samtidig et unikt perspektiv på Mellemøstkonflikten.

https://vimeo.com/146790418

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s