Cameraperson

VISES CPH:DOX

Den amerikanske filmfotograf Kirsten Johnson har været kamerakvinde for andre i 25 år, og har sat sit formidable fingeraftryk på film fra ‘Fahrenheit 9/11’ til ‘Citizenfour’. Med ‘Cameraperson’ har hun samlet en collage af øjeblikke hun har filmet undervejs. Fra Bosnien til Darfur, og fra Yemen og hjem til Johnsons egen mor i udkants-USA. Et fænomenalt katalog over menneskelige momenter i al deres vældige skrøbelighed, men altid usentimentalt og med en ægte interesse for den andens liv. Og det er altså et godt bud på, hvad dokumentarisme handler om.

TRAILERS:

KLIP FRA FILMEN:

Q&A:

EKSTRA MATERIALE:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s