Vi lader billedet stå et øjeblik

VISES PÅ CPH:DOX

I abstrakte smalfilmsbilleder og gennem gamle kassettebåndoptagelser får vi historien om et sært og eventyrligt barndomsunivers, hvor filmskaberen Esther Wellejus i dag konfronterer sin fars religiøsitet og det tiltagende mørke, der som følge af en uerkendt psykisk sygdom sænkede sig over ham, før han forsvandt ind i en nyreligiøs kult, da hun stadig var barn. Familiens fortid væver sig ud og ind af nutiden, i takt med den nu voksne datter fortæller historien. Billeder af naturen og dens rigdom af detaljer er det porøse stof, som erindringen er gjort af i Wellejus’ sanselige og dybt personlige film.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s