The Workers Cup

VISES PÅ CPH:DOX

I Qatar arbejder millioner af gæstearbejdere fra lande som Indien, Kenya, Nepal og Ghana på at opføre de stadioner, der i 2022 skal danne rammen om VM i fodbold. Under kummerlige forhold og på en løn man knap kan leve for, knokler de igennem for at blive klar til en fest, de ikke selv er inviteret til. En marketingafdeling i FIFA får idéen til at arrangere et fodboldmesterskab for arbejderne selv. Men inden længe får arbejderne gjort det tvivlsomme initiativ til deres eget, og kaster sig entusiastisk ind i kampen – bogstaveligt talt. En medrivende film om kammeratskab, solidaritet og holdånd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s