Swagger

VISES PÅ CPH:DOX

“Jeg kender ikke nogen, der er af fransk oprindelse. Hvad vil det sige?” Ordene kommer fra Astan, en fransk teenager med senegaliske rødder, der bor i et af Frankrigs fattigste kvarterer. Ikke desto mindre har hun og hendes klassekammerater drømme, ambitioner og håb for fremtiden, og nu er det dem, der tager ordet! ‘Swagger’ er et levende og farverigt ungdomsportræt, hvor de unge er medskabere af filmens fortællinger. Ingen stereotyper her – det er ægte mennesker, der træder frem i ‘Swagger’.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s